Бюджетний Samsung Galaxy M51 отримає квадрокамеру на 64 Мп

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вихід Samsung Galaxy M51 буде офіційно анонсований найближчим часом.

На порталі SamMobile опублікували нову порцію інформації про підготовлюваний до виходу середніх смартфонів Samsung Galaxy M51. Відомо, що модель з кодовим позначенням SM-M515F отримає квадрокамеру на 64 Мп.

З чуток, Galaxy M51 буде працювати на восьмиядерному процесорі Snapdragon 730 з тактовою частотою до 2,2 ГГц. У пристрій встановлять 8 Гб ОП і 128 Гб ВП.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Планується, що модель оснастять OLED-екраном з інтегрованим сканером відбитка пальця і ​​потужним акумулятором ємністю 7000 мА * год з підтримкою швидкої 15-ватної зарядки. З коробки Galaxy M51 буде поставлятися з попередньо встановленою ОС Android 10 і власної графічною оболонкою Samsung.

Свіжа інформація стосується камер майбутнього смартфона. Відповідно до джерела, основний блок буде складатися з чотирьох модулів. Він буде включати в себе датчик на 64 Мп, 12-мегапіксельний ультраширококутний модуль, макрокамеру і сенсор глибини сцени на 5 Мп. Планується, що фронтальна камера отримає дозвіл 32 Мп.

Відомо, що Samsung Galaxy M51 буде працювати в мобільних мережах четвертого покоління 4G / LTE. За опублікованими даними організації Wi-Fi Alliance, пристрій буде підтримувати бездротовий зв’язок Wi-Fi 802.11ас в частотних діапазонах 2,4 і 5 ГГц.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.