Компанія ASUS представила портативний монітор з акумулятором

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні компанія ASUS анонсувала унікальну новинку, орієнтовану на професійних геймерів та шанувальників відеоігор. Портативний монітор ROG Strix XG16 стане справжньою знахідкою для тих, хто хоче грати на великому екрані, але при цьому не має можливості постійно знаходитись в одному місці біля телевізору.

15,6-дюймовий ігровий монітор ASUS Rog Strix XG16 орієнтовно з’явиться у продажі в грудні 2020 року. Це достатньо компактний пристрій, який можна носити в звичайному портфелі. При бажанні монітор можна підключити до смартфона через роз’єм USB-C, щоб насолоджуватись грою на великому екрані. На задній панелі є спеціальна підставка. Тому монітор можна поставити на стіл або плоску поверхню. Розподільна здатність екрану – 1080р. Частота оновлення – 144 Гц.

Вагомою перевагою ASUS Rog Strix XG16 вважається наявність акумулятора ємністю 7800 мАг, який здатний забезпечити довготривалу автономність. Його достатньо для використання протягом щонайменше трьох годин. Портативний ігровий монітор має два фронтальних динаміка, а також роз’єм для підключення навушників. Його можна використовувати в якості другого монітора. Остаточна ціна поки залишається загадкою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.