Справжній монстр автономності від Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Надійні джерела опублікували уточнюючий перелік специфікацій смартфона Samsung Galaxy M31s до офіційного релізу. Новинка від південнокорейського виробника потішить прихильників мобільних пристроїв з максимальною автономністю. Смартфон з’явиться у продажі в двох кольорах – Mirage Black и Mirage Blue. Виробник запропонує користувачам декілька конфігурацій пам’яті – 6 ГБ + 128 ГБ та 8 ГБ + 128 ГБ.

Samsung Galaxy M31s отримає квадрокамеру з 64-мегапиксельним об’єктивом. Його доповнять датчики з розподільною здатністю: 12 МП + 5 МП + 5 МП. Селфі високої якості дозволить робити 32-мегапіксельна фронтальна камера з діафрагмою F/2,2. Це дуже непогані показники для смартфона середнього класу.

Високу продуктивність роботи забезпечує центральний процесор власного виробництва Exynos 9611. Samsung Galaxy M31s отримає 6,5-дюймовий екран з матрицею SAMOLED. Розподільна здатність екрану – Full HD+. Довготривалу автономність забезпечує акумулятор на 6000 мАг з 25-ватною швидкою зарядкою. Сканер відбитків пальців інтегровано в екран. Презентація смартфона відбудеться в серпні. Орієнтовна вартість – $265.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.