iPhone отримає камеру з «перископом»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітик Ming-Chi Kuo, який працює в компанії TF International Securities, поділився з користувачами цікавим прогнозом відносно нової продукції компанії Apple та насамперед наступних поколінь iPhone. Експерт вважає, що американський виробник почне оснащувати власні мобільні пристрої камерами з перископним модулем, але перший такий смартфон ми побачимо не раніше 2022 року. За технічне оснащення iPhone новими об’єктивами буде відповідати корейська компанія Semco.

Деякі виробники мобільних пристроїв вже почали використовувати перископні модулі в своїх смартфонах. Насамперед слід відзначити: Huawei P30 Pro, Huawei P40 Pro+, Samsung Galaxy S20 Ultra. Періодично такі технічні рішення можна зустріти і в більш дешевих смартфонах, наприклад, Xiaomi Mi 10 Youth Edition, вартість якого становить $296.

Інформації аналітика Ming-Chi Kuo можна довіряти, оскільки він безпосередньо пов’язаний з поставками апаратних комплектуючих для багатьох смартфонів. Інсайдер достатньо довго працює в цій галузі, а також спеціалізується на продукції американського бренду Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.