Експерти назвали 5 найбільш важливих налаштувань iOS на iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти назвали 5 найбільш важливих налаштувань iOS, які необхідно перевірити перед використанням iPhone. В першу чергу необхідно переконатися в надійності пароля і активованих Face ID або Touch ID.

За замовчуванням в iOS код-пароль складається з шести символів, але в налаштуваннях минулий власник смартфона міг змінити його до 4 символів. Використовувати його не рекомендується, так як підібрати ключ доступу до пристрою стане набагато простіше. Найкраще вибрати 6 символів, серед яких будуть не лише цифри, а й букви.

Також необхідно переконатися, що на заблокований екран не виводяться важливі повідомлення від додатків або SMS. В налаштуваннях необхідно переконатися, що сповіщення не будуть спливати до моменту введення пароля або використання інших типів ідентифікації. Важливо перевірити, щоб смартфон не підключався до зовнішніх пристроїв без запиту коду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В iPhone є опція «Рекомендації з безпеки», яка підказує, які паролі були скомпрометовані за мінімальну кількість часу. Вона знаходиться в розділі «Паролі». Використовувати такі кодові комбінації вкрай небезпечно, так як вони легко зламуються при наявності відповідного програмного забезпечення.

І останнє автоблокування необхідно встановити на значенні в 30 секунд. Це не дасть можливості зловмисникам отримати доступ до смартфону при його викраденні або втраті. Також в розділі «Повідомлення» потрібно вибрати «Без блокування – показ мініатюр». Це дасть можливість бачити повідомлення про отримання листа, але не його текст або вкладені файли.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.