Грядущий флагман Huawei Mate 40 із зігнутим дисплеєм показали на нових рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром китайська компанія Huawei представить лінійку нових флагманських смартфонів Mate 40. Не так давно в Мережу потрапили нові рендери майбутнього дебютанта, завдяки яким стало відомо, що вперше в історії лінійки Huawei Mate вигнутий дисплей з’явиться не тільки в Pro-версії моделі, а й в базових модифікаціях.

У Мережі опубліковані свіжі рендери прийдешнього флагманського смартфона, на яких пристрій показано з вигнутим дисплеєм. Як стверджують інсайдери, примітним в даному випадку є той факт, що таким дисплеєм виробник вперше оснастить не тільки просунуту версію Mate 40 Pro, але і базову модифікацію Mate 40.

Крім того, нові зображення показують, що новинка практично не має рамок навколо екрану, в ній також відсутня врізана в дисплей фронтальна камера, зате зберігся такий важливий для багатьох 3,5-мм роз’єм для підключення навушників. Втім, подібна конфігурація наштовхує на думки про те, що показання картинки можуть виявитися дуже далекими від реального пристрою, хоча демонстрація дисплея і його форм виглядає вкрай правдоподібним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До слова, раніше в Мережі вже з’являлися витоки про майбутню новинку, завдяки яким стало відомо, що виробництво Mate 40 стартує вже найближчим часом, а їх офіційна презентація очікується ближче до кінця вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.