Бюджетний флагман Samsung із захистом від води і 120-Гц екраном отримає доступну модифікацію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про смартфон Samsung Galaxy S20 Fan Edition, який, ймовірно, вийде на ринок під ім’ям Galaxy S20 Lite, мало не з кожним днем все більше нових даних. Буквально позавчора відомий інсайдер повідомляв , що новинка дійсно отримає SoC Snapdragon 865, 120-Гц екран, захист від води і хорошу ціну. І вийде в четвертому кварталі.

Тепер з’явилися нові дані. Джерело стверджує, що версій Galaxy S20 Lite (будемо для зручності називати його так) буде дві: SM-G780 з підтримкою 4G і SM-G781 з підтримкою 5G. І ось це вже цікавіше, так як має на увазі використання двох різних платформ, і поки зовсім неясно, які саме. Якщо припустити, що старша модифікація дійсно отримає Snapdragon 865, то молодшу можуть оснастити Snapdragon 855, або якийсь старішої платформою Exynos. Ще можна припустити, що молодша модифікація з’явиться на всіх ринках, де поки немає 5G, тобто і в Україні теж. Так, вона, швидша за всіх, буде дешевша, але все ж багатьом явно б хотілося отримати доступний флагман Samsung на найактуальнішою топової платформі Qualcomm.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.