Samsung Galaxy Note 20 показали з усіх боків

На початку серпня компанія Samsung представить нові смартфони з серії Galaxy Note. Журналіст Еван Бласс опублікував гифку, на якій Galaxy Note 20 можна розглянути з усіх боків. Ілюстрація вийшла дуже якісною і наочної. 

Судячи з цієї витоку, краю корпусу Galaxy Note 20 менш округлі, ніж у торішньої моделі Galaxy Note 10. З чуток, в новому смартфон буде використовуватися злегка зігнутий з боків екран діагоналлю 6,4 дюйма з частотою оновлення 90 Гц. Серед іншої начинки інсайдери називають процесор Exynos 990 або Snapdragon 865 Plus в залежності від ринку збуту, акумулятор ємністю 4300 мАг і потрійну камеру зі 100-кратнимм зумом.

Смартфони серії Galaxy Note 20 будуть представлені 5 серпня на онлайн-заході Unpacked. Там же компанія покаже смартфон Galaxy Fold 2 зі складним навпіл екраном діагоналлю 7,6 дюйма і поліпшеними характеристиками (він може отримати додатковий міні-екран на зовнішній стороні і захист від води).

Крім того, може бути анонсована «розкладачка» Galaxy Z Flip з підтримкою мереж зв’язку п’ятого покоління, а також смарт-годинника Galaxy Watch 3, які отримають корпус розміром 41 і 44 мм з класичним дизайном, надійний захист від води і широкий набір фітнес-можливостей , в тому числі автоматичне відстеження активностей в десятках видів спорту та моніторинг якості сну.

Samsung не забуває і про планшети: очікується анонс флагманських планшетів Galaxy Tab 7 з процесором Snapdragon 865, підтримкою 5G, стилусом і AMOLED-екранами діагоналлю 11 і 12,4 дюйма. Що стосується переносної електроніки та аксесуарів, то Samsung готує анонс бездротових навушників формату True Wireless – Galaxy Buds X.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.