iPhone 5S, iPhone 6 та інші старі смартфони Apple отримали нову версію iOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з відгуками багатьох власників старих смартфонів Apple, їх пристрої отримали оновлення операційної системи iOS. Звичайно, такий крок виробника заслуговує на повагу. На Android настільки довготривалої програмної підтримки ще не було. Після презентації останньої версії прошивки iOS 13.6, було підготовлено спеціальне оновлення iOS 12.4.8 орієнтоване на старі моделі смартфонів та планшетів: iPhone 5S, iPhone 6 та його Plus-версія, iPad Air, iPad mini 2, iPad mini 3. Аналогічне оновлення також отримав iPod touch шостого покоління.

В офіційному звіті сказано, що iOS 12.4.8 містить низку важливих оновлень системи безпеки. Тому виробник рекомендує усім власникам перелічених вище гаджетів встановити на свій пристрій системне оновлення. Презентація iPhone 5S відбулась майже 7 років тому. Це перший випадок в історії індустрії мобільних пристроїв, коли настільки стара модель отримує системне оновлення.

Слід також відзначити, що анонс операційної системи iOS 14 має відбутись у вересні 2020 року. Поки що невідомо, які саме нововведення вона принесе.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.