iPhone 5S, iPhone 6 і інші старі пристрої Apple отримали нову iOS

Згідно з відгуками багатьох користувачів старих моделей смартфонів iPhone, вони отримали несподіване оновлення операційної системи iOS, за що можна не похвалити компанію Apple.

Після того, як Apple випустила фінальну версію прошивки iOS 13.6, вона також опублікувала оновлення iOS 12.4.8 для таких смартфонів, як iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, а також планшетів iPad Air, iPad mini 2, iPad mini 3 і iPod touch шостого покоління, які не зможуть отримати iOS 13.

В офіційному списку змін говориться про те, що iOS 12.4.8 містить важливі оновлення системи безпеки, в зв’язку з чим виробник настійно рекомендує всім користувачам вищезгаданих пристроїв встановити дану прошивку.

iPhone 5S був випущений майже 7 років тому, на ринку смартфонів, які працюють під управлінням операційної системи Android такої тривалої підтримки ніколи не було і, якщо виробники не змінять свою позицію, ніколи не буде.

Варто додати, що новітня версія операційної системи iOS 14, згідно з попередніми даними, буде випущена у вересні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.