Смартфони

Xiaomi випустить Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro з підтримкою 5G

Share

Від офіційного джерела стало відомо про те, що в китайському сертифікаційному відомстві 3C пройшли сертифікацію два нових мобільних пристрої компанії Xiaomi, а мають вони модельні індекси M2004J7AC і M2004J7ВC, під якими вони фігурують у всіх документах. 

Стверджується, що під такого роду найменуваннями ховаються смартфони Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro, обидва з яких можна буде купити вже влітку нинішнього року, найімовірніше, в серпні. 

Ці мобільні пристрої побудовані на базі восьмиядерного процесора MediaTek Dimensity 800 з тактовою частотою 2,0 ГГц, тоді як модифікована розігнана версія даного процесора побудована на базі точно такого ж чіпа, але вже з частотою 2,6 ГГц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Різниці в продуктивності між двома цими телефонами виявиться на рівні 20 – 25%, тому всім тим, хто хоче отримати максимальну продуктивність, краще звичайно ж робити вибір на користь просунутої моделі, так як вона просто елементарно краще в усіх відношеннях. 

Поки що повних даних про технічне оснащення цих телефонів немає, але зате точно достовірно відомо про те, що в даний чіп від компанії MediaTek вбудований модем з підтримкою мереж 5G. Таким чином, новенькі мобільні пристрої бюджетного рівня зможуть працювати в мережах п’ятого покоління, розвиваючи в таких швидкість до 5 Гбіт / с, тобто вкрай велику. Крім того, новинки мають інтерфейси USB Type-C (для зарядки) і 3,5 мм для навушників.

Корпус смартфонів Xiaomi Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro виконаний із загартованого надміцного скла підвищеної міцності, що, в свою чергу, вкрай позитивно позначається на їх привабливості. Новинки підтримують технології передачі даних Wi-Fi 6 (Wi-Fi 802.11ax), Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS і NFC, тому з їх допомогою можна буде оплачувати покупки в магазинах. 

Очікується, що коли ці смартфони з початкової цінової категорії надійдуть в продаж, коштуватимуть вони будуть не більш ніж $ 250, простіше кажучи, вони обійдуться в украй скромну грошову суму, завдяки чому купити їх собі зможе кожен охочий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

View Comments

  • MediaTek ... Не внушает доверия . Неужели не нашли любой дракончик и смарт был бы огонь .

    • Почему не внушает? MTK G90T крайне хорошо себя показал в Redmo Note 8 Pro. Очень быстрый и не сильно жрёт батарею. Даже гугл-камера на нём запустилась и полноценно работает на всех модулях, ну кроме режима 64Мп.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Samsung висміяла Apple через проблеми з будильниками в iPhone

    У світі високих технологій щодня розгортаються справжні баталії між лідерами галузі. Цього разу ініціативу виявила…

    04.05.2024

    Microsoft попереджає користувачів Android про нову атаку «Dirty Stream»

    У повідомленні у блозі Microsoft попереджає користувачів Android про нову хвилю атак під назвою Dirty…

    04.05.2024

    Samsung планує випустити преміальні моделі Smart-годинників

    В останньому звіті компанії Samsung проскочила інформація про те, що вони хочуть оновити свою лінійку…

    04.05.2024

    Презентація Apple вже 7 травня: зібрані чутки про можливі анонси компанії

    7 травня компанія Apple проведе спеціальний захід, мабуть, присвячений iPad та аксесуарам для нього. Захід…

    04.05.2024

    Представлений Vivo Y100 4G – стильний середньобюджетний смартфон з одним нюансом

    Бренд Vivo випустив новий смартфон середнього рівня – Vivo Y100 4G, який отримав гарний екран,…

    04.05.2024

    Vivo X100 Ultra отримав 200 Мп камеру із телеоптикою Zeiss. Приклади знімків

    Компанія Vivo готується випустити просунутий смартфон своєї серії Vivo X100. Модель Vivo X100 Ultra отримає…

    04.05.2024