Xiaomi випустить Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro з підтримкою 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Від офіційного джерела стало відомо про те, що в китайському сертифікаційному відомстві 3C пройшли сертифікацію два нових мобільних пристрої компанії Xiaomi, а мають вони модельні індекси M2004J7AC і M2004J7ВC, під якими вони фігурують у всіх документах. 

Стверджується, що під такого роду найменуваннями ховаються смартфони Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro, обидва з яких можна буде купити вже влітку нинішнього року, найімовірніше, в серпні. 

Ці мобільні пристрої побудовані на базі восьмиядерного процесора MediaTek Dimensity 800 з тактовою частотою 2,0 ГГц, тоді як модифікована розігнана версія даного процесора побудована на базі точно такого ж чіпа, але вже з частотою 2,6 ГГц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Різниці в продуктивності між двома цими телефонами виявиться на рівні 20 – 25%, тому всім тим, хто хоче отримати максимальну продуктивність, краще звичайно ж робити вибір на користь просунутої моделі, так як вона просто елементарно краще в усіх відношеннях. 

Поки що повних даних про технічне оснащення цих телефонів немає, але зате точно достовірно відомо про те, що в даний чіп від компанії MediaTek вбудований модем з підтримкою мереж 5G. Таким чином, новенькі мобільні пристрої бюджетного рівня зможуть працювати в мережах п’ятого покоління, розвиваючи в таких швидкість до 5 Гбіт / с, тобто вкрай велику. Крім того, новинки мають інтерфейси USB Type-C (для зарядки) і 3,5 мм для навушників.

Корпус смартфонів Xiaomi Redmi Note 10 і Redmi Note 10 Pro виконаний із загартованого надміцного скла підвищеної міцності, що, в свою чергу, вкрай позитивно позначається на їх привабливості. Новинки підтримують технології передачі даних Wi-Fi 6 (Wi-Fi 802.11ax), Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS і NFC, тому з їх допомогою можна буде оплачувати покупки в магазинах. 

Очікується, що коли ці смартфони з початкової цінової категорії надійдуть в продаж, коштуватимуть вони будуть не більш ніж $ 250, простіше кажучи, вони обійдуться в украй скромну грошову суму, завдяки чому купити їх собі зможе кожен охочий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.