У лінійку Samsung Galaxy S30 увійдуть смартфони з діагоналлю дисплея 6,9 і 7,1 дюймів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдери розповіли про нову лінійку Samsung Galaxy S30. За словами мережевих інформаторів, такі смартфони від південнокорейського виробника будуть мати дисплеї з діагоналлю 6,9 і 7,1 дюймів.

Зростання габаритів мобільних пристроїв все ще триває. Ті розміри екранів, які ще п’ять років тому вважалися топовими, тепер уже можна зустріти лише на бюджетних пристроях.

Довгий час в Samsung прагнули не гнатися за даними параметром, в більшості випускаючи апарати з діагоналлю екрана не більше 6,2 дюймів. Південнокорейські конструктори дотримувалися думки, що смартфон більшого розміру не комфортний в експлуатації, але необхідність конкурувати змусила розробників відступити від цього принципу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уже в нинішньому поколінні флагманської лінійки, назва якої поки точно невідомо, або Galaxy S21, або Galaxy S30, розмір дисплея істотно збільшиться. Найменша версія отримає панель розміром 6,9 дюйма, а топовий гаджет буде мати екран на 7,1 дюйма.

Крім того, інсайдери повідомляють про намір виробника відмовитися від високопродуктивного процесора Snapdragon 875. Замість нього можуть застосувати менш дорогий чіп Exynos 1000. Це дозволить вивести на ринок нові смартфони, не піднявши їх вартість відносно торішніх моделей.

При цьому новий обчислювальний центр працює на 5-нанометровій технології, а за зображення буде відповідати виготовлений графічний процесор від AMD Radeon.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.