Так виглядає оновлений кабель iPhone з тканинною оболонкою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний сайт опублікував перші фото оновленого кабелю Apple з роз’ємами USBC та Lightning, який має з’явитися в базовій комплектації iPhone 12. Його головною особливістю стане тканинна оболонка. Компанія Apple раніше не випускала кабелів з таким дизайном для iPhone чи iPad. Однак плетений кабель Lightning чорного кольору входить в комплектацію ноутбука Mac Pro. Реалізація цієї технології дозволяє зробити периферію більш довговічною.

ChargerLAB підтверджує, що новий кабель Apple успішно пройшов класифікацію. Його довжина становить 1,05 м, а товщина – 3,04 мм. Перші випробування показали, що оновлений кабель дозволяє заряджати iPhone 11 Pro Max на максимумі можливостей цього смартфона. Аналогічні результати були зафіксовані на планшеті iPad Air 3.

Технологія плетіння – це не єдина зміна. Нові кабелі отримали 8 срібних контактів, покритих радієм. Цьому елементу властива максимальна стійкість к корозії. Звичайно, що це суттєво збільшить експлуатаційний строк аксесуара.  Оновлений кабель з тканинною оболонкою стане єдиним аксесуаром в базовій комплектації iPhone 12. Зарядний пристрій та навушники користувачі будуть купувати окремо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.