LG випустила новий бюджетний смартфон на Android 10 за $ 160

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія LG розширила асортимент фірмових смартфонів, представивши нову модель початкового рівня під назвою Aristo 5. Особливостями бюджетного апарату стали подвійна камера з ширококутною оптикою, актуальна версія Android і енергоефективний восьмиядерний процесор MediaTek.

Смартфон оснащений 5,7-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю HD + (1520×720 пікселів) і каплевидним вирізом, в області якого розташувався 5-мегапіксельний датчик селфі-модуля. За продуктивність новинки відповідає восьмиядерний процесор MediaTek Helio P22, який працює за підтримки 2 ГБ оперативної пам’яті. Обсяг вбудованого накопичувача моделі становить 32 ГБ. В якості операційної системи виробник вибрав Android 10.

На задній кришці пристрою розмістився горизонтальний блок основної камери, представленої сенсорами з роздільною здатністю 13 (основний) і 5 Мп (ширококутний об’єктив). Нижче знаходиться сканер відбитків пальців для розблокування апарату. Зарядка вбудованого акумулятора на 3000 мАг і підключення до ПК здійснюються за допомогою порту Micro-USB на нижньому торці корпусу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

LG Aristo 5 вже надійшов у продаж на території США за ціною $ 160.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.