Google випадково розкрила дизайн нового Pixel 4a

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До списку «постачальників» витоків, пов’язаних з неанонсованим смартфоном Pixel 4a, несподівано приєдналася і сама Google. Прес-рендер майбутньої новинки випадково засвітився на сайті офіційного інтернет-магазину компанії, остаточно розсекретивши дизайн смартфона і натякнувши на його появу в продажу вже найближчим часом.

Якісне зображення гаджета ненадовго з’явилося на сторінці, присвяченій фірмовому роутеру Google Nest Wifi. Незабаром помилка була виправлена, але ентузіасти встигли зберегти рендер до того, як представники вендора видалили його з сайту.

Згідно витоку, Pixel 4a отримає квадратний блок основної камери, представлений єдиним сенсором, і сканер відбитків пальців на задній кришці. На правій грані пристрою видно кнопки включення і регулювання гучності. Фронтальна камера врізана в лівий верхній кут дисплея, оточеного порівняно тонкими рамками.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, новинка отримає процесор Snapdragon 730, 5,81-дюймовий екран і акумулятор на 3080 мАг. Очікується, що презентація Google Pixel 4a відбудеться вже в наступному місяці, але офіційної інформації про точну дату анонса і вартості пристрою виробник як і раніше не повідомляє.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.