Перші фото ігрового смартфону Razer Phone 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Razer – це відомий бренд аксесуарів та пристроїв для геймерів. Компанія також займається виробництвом смартфонів. Дебютна модель Razer Phone була представлена ще в листопаді 2017 року. Ще через рік відбувся анонс ігрового смартфона другого покоління. Сьогодні в мережі з’явилися перші фотографії Razer Phone 3. Виробник вже створив прототип новинки, це означає, що презентація відбудеться найближчим часом.

Першим ці фото побачив головний редактор авторитетного порталу XDA Developers. Зображення довгоочікуваного смартфону спочатку з’явилися в Twitter, а дещо пізніше вони були помічені в одному з Telegram-каналів.  Першоджерело інсайду залишається невідомим. Однак спеціалісти на 70% впевнені тому, що на фотографіях фігурує ігровий смартфон Razer Phone 3.

Новинка отримає потрійну основну камеру, а також дисплей з вигнутими кутами. Виробник суттєво розширив екранний простір. Однак головною фішкою геймерських смартфонів Razer завжди була максимальна продуктивність. Про швидкість роботи ми зможемо робити висновки лише після оголошення технічного оснащення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.