Менше, ніж раніше. Розкрито ємність акумулятора iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Скарбничку чуток про ключові особливості оновленої лінійки iPhone поповнила інформація, пов’язана з ємністю акумуляторів гаджетів. Згідно витоку, яка розкрила важливу характеристику неанонсовані новинок Apple, «урізаною» в цьому році виявиться не тільки їх комплектація.

Днями в Лабораторії промислових технологій (KTL) в Кореї були сертифіковані три нових акумулятора для iPhone, де вони проходили випробування на працездатність і безпеку. Судячи з засвітився в мережі документації, ємність акумуляятора з кодовими номерами A2471, A2431 і A2466 становить 2227, 2775 і 3687 мАг. Імовірно мова про елементи живлення для iPhone 12, 12 Pro і 12 Pro Max відповідно.

Виробником батарей стала китайська компанія Guangdong Desai Group. Примітно, що обсяг двох з трьох нових акумуляторів виявився менше, ніж у аналогів для торішньої лінійки iPhone 11 (3110, 3190 і 3500 мАг, в залежності від моделі).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що восени Apple представить відразу чотири нових апарати: молодшу версію з діагоналлю дисплея 5,4 “, пару 6,1-дюймових пристроїв, і флагман лінійки, який обзаведеться 6,7-дюймовою матрицею. З чуток, смартфони будуть продаватися без блоку живлення і навушників в комплекті, при цьому вартість базової моделі буде вища за минулорічну на $ 50 .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.