Від 0 до 50% за 5 хвилин. Представлена ​​120-ватна зарядка для смартфонів Iqoo

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Iqoo несподівано представила свою технологію швидкої зарядки потужністю 120 Вт, яка дозволяє повністю зарядити акумулятор смартфона ємністю 4000 мА • год всього за 15 хвилин.

Iqoo вже пропонує рішення для швидкої зарядки смартфонів потужністю 33, 44 і 55 Вт. 120-ватна зарядка виводить гру на абсолютно новий рівень. Зарядити смартфон від 0 до 50% можна буде всього за 5 хвилин.

Варто відзначити, що Vivo представила свою технологію FlashCharge потужністю 120 Вт на виставці Mobile World Congress Shanghai 2019 минулому році. Однак в комерційних пристроях технологія поки так і не була реалізована. Так що Iqoo має всі шанси першої випустити смартфон з найшвидшою в світі зарядкою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На презентації компанія Iqoo показала, як акумуляторна батарея ємністю 4000 мА • год (два модуля по 2000 мА • год) заряжалась з потужністю 120 Вт і ефективністю зарядки 97%. Телефони з надшвидкої зарядкою потужністю 120 Вт будуть оснащені технологією рідинного охолодження Super VC для регулювання внутрішньої температури пристрою. Джерела стверджують, що у Iqoo вже є смартфон, який підтримує таку зарядку. Його масове виробництво вже стартувало, а в продаж він надійде вже в наступному місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.