iPhone швидко розряджається? Можливо справа в Apple Music

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проблема Apple Music, про яку ми вже писали, як і раніше характерна для власників iPhone. Нагадаємо, багато користувачів смартфонів Apple зіткнулися останнім часом з швидкою розрядкою своїх телефонів. Виявилося, до цього причетний додаток Apple Music.

Так, наприклад, один з користувачів новенького iPhone 11 написав, що його смартфон почав швидко розряджатися. Виявилося, що додаток Apple Music, яким він навіть не користувався, споживав 95% ресурсу акумулятора. При цьому смартфон дуже сильно нагрівався. Інший користувач зіткнувся з проблемою швидкої розрядки акумулятора на своєму iPhone X під управлінням iOS 13.5.1. За його словами, смартфон доводиться перезавантажувати по кілька разів за день, щоб можна було нормально користуватися.

Проблема характерна для багатьох моделей iPhone різних років випуску і під управлінням різних версій iOS – в тому числі свіжих iOS 13.4 і iOS 14 beta. Є повідомлення, що з нею зіткнулися навіть власники iPad. Деякі користувачі вирішують питання кардинально – видаленням Apple Music. У самій Apple про проблему знають, але в якості єдиного рішення пропонують відкат до заводських налаштувань. З огляду на, що з швидким витратою батареї стикаються користувачі навіть нових смартфонів, не всім відновлення заводських налаштувань може допомогти.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.