Apple Music вбиває автономність iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Власники iPhone постійно зіштовхуються з проблемою автономності – смартфони дуже швидко розряджаються. Це стосується не тільки мобільних пристроїв минулих поколінь, але й нових моделей. Причина цього збою була нарешті знайдена. Додаток Apple Music суттєво зменшує автономність смартфонів. Наприклад, один з власників iPhone 11 поскаржився на те, що смартфон почав швидко розряджатись одразу з першого дня використання. Однак він навіть не користувався додатком Apple Music, який споживав 95% ресурсу акумулятора.

Підвищене навантаження спричинило перегрів смартфону. Інший користувач зіштовхнувся з аналогічною проблемою після придбання iPhone X, який працював під управлінням операційної системи iOS 13.5.1. Незадоволений власник повідомляє про те, що йому доводиться перезавантажувати смартфон по декілька разів на день.

Подібне перенавантаження властиво різним моделям iPhone. Деякі джерела повідомляють, що з цією проблемою зіштовхнулись навіть власники планшетів iPad. Користувачі вирішують проблему кардинально – видаляють додаток Apple Music. Виробник знає про існуючу проблему, однак над розробкою системного апгрейду не працює. Apple рекомендує зробити відкат до базових налаштувань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.