Motorola запатентувала новий смартфон RAZR з гнучким дисплеєм і незвичайним дизайном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Motorola отримала патент на новий смартфон RAZR з гнучким дисплеєм і шарнірним з’єднанням. Цей мобільний пристрій виділяється незвичайним дизайном з помітними бічними виступами в області з’єднання.

Новий гаджет Motorola RAZR отримав складні OLED-екран і відповідно корпус. Це робить його зручним під час подорожей, оскільки в зібраному стані він займе мало місця. Смартфон здається незвичним, тому що верхня частина корпусу здається ширше нижньої. На ескізах представлена ​​модель з рамками з чотирьох сторін. На зворотному боці корпусу розміщена камера з одним датчиком зображення.

Передбачається, під нею розташують сканер відбитків пальців. Виробник чекав видачі патенту більше півроку. У документації описується шарнірне з’єднання. Представники компанії Motorola не робили офіційних заяв про намір вивести смартфон на ринок у вигляді, представленому на ескізах. Не виключено, гаджети RAZR отримають лише деякі елементи моделі, на яку видали патент. Нерідко виробники відмовитися від випуску «експериментальних» пристроїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти називають смартфони лінійки RAZR ретро-футуризмом. Вони являють собою вже застарілу модель-розкладачку, але в той же час оформлену в новому вигляді. Перевагами подібних гаджетів називають компактність, а недоліками – відносну ненадійність, оскільки шарнірні елементи нерідко виходять з ладу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.