Стало відомо, які смартфони вже підтримують Android 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google анонсувала нову версію своєї операційної системи Android, яка вийшла під номером 11. На даний момент йде бета-тестування, і в його ході будь-який бажаючий може спробувати нову операційну систему в щоденному використанні.

Зрозуміло, компанія Google надає можливість спробувати нову OC в першу чергу користувачам їх фірмових смартфонів Pixel, так було і з Android 11, який вийшов на всі смартфони Pixel, крім першого покоління і його XL-версії, які вийшли ще в далекому 2016 му році. Всі інші, починаючи з другого покоління і включає бюджетний Pixel 3a, отримали Android 11 DP 1 ще в початку поточного року.

Після червневої презентації бета-версія нової операційної системи стала доступною і для смартфонів сторонніх виробників. Серед них варто відзначити обидві моделі лінійки iQOO 3, обидві моделі лінійок OnePlus 8 і Oppo Find X2, Realme X50 Pro і його версія “Player Edition”, маловідомий на нашому ринку смартфон Sharp Aquos Zero 2, S-версія Vivo Nex 3, смартфони Xiaomi лінійки Mi 10 Pro, а також флагманський Poco F2 Pro, який є перебрендірованним Redmi K30 Pro. Всі ці смартфони входять в програму бета-тесту Android 11. Для всіх інших смартфонів, вже в рамках стабільної версії, ця операційна система буде представлена ​​вже восьмого вересня поточного року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.