Новий телефон Vivo серії S з’явиться в наступному місяці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерелом інформації є китайський інсайдер Digital Chat Station. За його словами, серія Vivo S «буде оновлена, ймовірно, в наступному місяці». 

Логічно припустити, що новий смартфон буде мати назву Vivo S7. Серія Vivo S була оновлена ​​в березні новою моделлю під назвою Vivo S6 5G. Смартфон був не тільки перший в серії з підтримкою 5G, а й один з небагатьох телефонів Vivo з процесором Exynos. Нова інформація говорить, що Vivo оголосить про новий телефон S-серії в наступному місяці.

Vivo S6 5G офіційно випущений в березні 2020 року. Розмір дисплея становить 6,44 дюйма, а тип екрану, ємнісний сенсорний екран AMOLED з щільністю 409 PPI при роздільній здатності екрану 1080 x 2400 пікселів. Смартфон оснащений процесором Exynos 980 Octa-core.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент Vivo зосереджена на глобальному запуску серії Vivo X50. Телефони планується випустити в Індії 16 липня. Також повідомлялося, що Vivo TWS Neo також будуть анонсовані в той же день.

Виходячи з усього вищевказаного документа, можна зробити висновок, що в найближчий тиждень Vivo навряд чи будуть анонсувати новий смартфон. Однак ближче до кінця місяця варто чекати новин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.