iPhone за $ 300 може стати реальністю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple розробляє найдешевший iPhone в історії, заявив інсайдер під ніком MauriQHD, відомий декількома вірними витоками щодо пристроїв американської компанії. За словами джерела, Apple готує новий смартфон, який буде оцінюватися в $ 200-300.

Інсайдер не уточнив ніяких подробиць про можливу новинку Apple. Модель створюється компанією Apple для зміцнення позицій на ринках, що розвиваються. Apple прийняла рішення створити бюджетний смартфон через падіння попиту на дорогі моделі iPhone в першій половині 2020 року. Однією з причин цього падіння стала економічна криза, що виникла на тлі складної епідеміологічної обстановки.

Згідно з прогнозами, ймовірний менш дорогий iPhone отримає дизайн в стилі смартфонів Apple попередніх поколінь. Apple може використовувати в новому смартфоні комплектуючі від випущених раніше моделей iPhone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відзначимо, що до цього витоку слід ставитися з часткою скептицизму. За інформацією авторитетного аналітика Мін-Чі Куо, наступним менш дорогим смартфоном Apple стане 5,5- або 6,1-дюймовий «iPhone SE Plus» з дисплеєм з вузькими рамками і зі сканером відбитків пальців на бічній грані. Ця модель буде випущена в першій половині 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.