Нові флагманські смартфони Samsung вийдуть на старому і проблемному процесорі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше в мережі повідомляли, що в очікуваних Samsung Galaxy Note20 буде встановлена ​​якась варіація старої платформи під назвою Exynos 992. Від неї не чекали істотного прориву, але це все ж була б нова SoC, а не торішня. Тепер же джерела стверджують, що прийдешні флагманські смартфони Samsung вийдуть на старому і проблемному процесорі Exynos 990.

Представлений в жовтні 2019 Exynos 990 надійшов у продаж на більшості ринків разом з березневими смартфонами Galaxy S20. У США ці пристрої вийшли з процесором Snapdragon 865 через особливості американського законодавства. Користувачі помітили, що смартфони на Exynos 990 програють в пікової продуктивності американським «братам». Були виявлені і проблема троттлінга (швидкого перегріву і подальшого зниження швидкодії), і погана автономність.

Якщо вірити інсайдерам , то нові Galaxy Note20 на більшості ринків продовжать використовувати саме Exynos 990. У США, судячи з усього, новинки вийдуть на топовій Snapdragon 865+. Вона стала ще більш швидкою, ніж Snapdragon 865, а значить, розрив між продуктивністю смартфонів на Exynos 990 і американських смартфонів може виявитися ще більше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.