Нова операційна система Apple стала доступна всім бажаючим

Після декількох тижнів закритого тестування для розробників

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через кілька тижнів після офіційного анонса на WWDC 2020 року, нова операційна система Apple – iOS 14 – стала доступна абсолютно всім бажаючим.

Так, для того, щоб дістати нову iOS, в якій з’явилася величезна безліч різних функцій, яких не було в попередній версії, досить лише перейти на офіційний сайт Apple, після чого зареєструватися в програмі Apple Beta Software Program. Тоді ваш аккаунт стане одним з безлічі інших акаунтів, яким стане доступна iOS 14 Open Beta.

Важливо розуміти, що установка бета-версії операційної системи, нехай і такою стабільною, як iOS – це дуже ризиковий захід, тому якщо ви боїтеся втратити дані або від працездатності вашого смартфона багато що залежить, радимо дочекатися повноцінної релізной версії ОС. Також не варто забувати робити резервну копію інформації з смартфона, навіть якщо ви все ж вирішили встановити бета-версію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що реліз iOS 14 намічений на осінь 2020 року, а в числі апаратів, які отримають її, значаться смартфони Apple, починаючи з iPhone 6S і новіше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.