120-кратний зум та 150-мегапіксельна камера: деталі презентації Xiaomi Mi MIX 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетні інсайдери повідомляють, що довгоочікуваний смартфон буде базуватися на стратегії 100+. Це означає, що Xiaomi Mi MIX 4 отримає 100-ватну зарядку, 150-мегапіксельну камеру та 120-кратний зум. За основу концепції дизайну розробники використали смартфон Mi MIX Alpha, який компанія презентувала ще в 2019 році, але справа до масового виробництва врешті так і не дійшла.

Xiaomi Mi MIX 4 – це флагманський смартфон, поява котрого має довести, що китайський виробник може створювати не тільки продукцію бюджетного класу, але і високоякісні пристрої, здатні на рівних конкурувати з брендами преміального сегменту. Спеціально для Mi MIX 4 компанія Samsung створила унікальний об’єктив з розподільною здатністю 150 МП.

Підтримка 100-ватної швидкої зарядки зробить смартфон максимально енергоефективним. Екранний простір значно розшириться, оскільки дисплей буде заповнювати не тільки лицьову сторону смартфону, але й задню панель. Це означає, що Xiaomi Mi MIX 4 також має отримати потужний акумулятор.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.