В Україні з’являться флагманські смартфони vivo серії X

Україна стане однією з перших країн європейського ринку, де буде представлена флагманська лінійка смартфонів Х. Презентація нових смартфонів vivo серії X50 відбудеться вже цього місяця. Найближчим часом можна очікувати більш детальну інформацію.

Компанія vivo готова знову здивувати своїх користувачів, демонструючи нові моделі смартфонівсерії Х, які поєднують у собі  інновації та вишуканий стиль.

Протягом багатьох років бренд vivo не просто впроваджував у свої продукти інноваційні технології, він їх робив доступними для користувача: «Змінюючи індустрію смартфонів, ми змінюємо спосіб життя наших користувачів», – відмічає генеральний директорvivo Макс Лоу.

Мобільними продуктами та послугами vivo користуються більше 350 000 000 користувачів по всьому світу, а однією із найпопулярніших продуктових лінійок vivo є серія смартфонів Х – справжнє втілення трендів та інновацій. Раніше лінійка Х була доступна тільки у Китаї, а цього року вона вперше виходить на глобальний ринок. З радістю відмічаємо, що однією з перших країн, де буде представленаця серія стане Україна.

Вперше смартфон vivo серії Х з’явився у листопаді 2012 року. Він вийшов під назвою vivo X1 і став першим у світі з виділеним Hi-Fi аудіочіпом, що справило фурор на ринку мобільних пристроїв. vivo Х1 став знаковим для компанії – завдяки цій моделі про vivo дізнались за межами Китаю. У грудні 2014 року з’явилась модель vivo X5 Max – найтонший смартфон на момент випуску (4,75 мм).

Варто відмітити, що модель vivo X5 Max отримала стандартний 3,5-міліметровий роз’єм для навушників, у той час як у смартфонах подібної товщини його зазвичай не було.

Також, vivoбулапершопрохідцему захисті даних за допомогою дактилоскопічного датчика – у січні 2018 року вийшла перша у світі модель смартфону с підекранним сканером відбитку пальців – vivo X20 Plus UD. Що чекає серію Х в цьому році та які тренди вона задасть? Скоро дізнаємось.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.