Довгоочікувану функцію повернули в смартфон Xiaomi

На Xiaomi Mi A3 прийшло довгоочікуване оновлення, яке повернуло користувачам функцію запису розмов під час дзвінків. Так-так, це сталося, правда не все так однозначно.

На ранньому етапі в опції ще належить виправити ряд багів, про які повідомляють перші встановили апдейт. Втім, сам факт повернення Call Recorder – однозначно позитивний момент.

Нагадаємо, що Mi A3 – це апарат, випущений в рамках програми Android One. Тобто, разом з основною «віссю» оболонки MIUI не оновлюється. Хтось зауважить, що це не так важливо, але все ж фірмова прошивка Xiaomi оновлюється значно частіше ОС від Google. Згадайте множинні спроби розгортки Android 10 на даний смартфон, і всі питання відпадуть самі собою. Втім, «десятку» в кінці кінців все ж «допив».

Наостанок, варто зауважити, що аналогічне оновлення кількох раніше прийшло і на попередника Xiaomi Mi A3 – Mi A2. Про якісь критичні недоліки власники останніх смартфонів не повідомляють. Сьогодні можна сподіватися, що і в примітній можливості на Mi A3 також серйозні проблеми викорінять.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.