Apple почала оцінювати старі iPhone дешевше за програмою обміну

І все це через майбутній реліз серії айфонів 12

Компанія Apple знизила обсяг виплат за обмін старих моделей iPhone на нові за програмою trade-in. Згідно з оновленою інформацією з офіційного сайту компанії, з початку липня Apple скоротила розмір виплат на 5-50 доларів в залежності від обмінюваної моделі.

Apple почала оцінювати старі iPhone дешевше за програмою обміну

Найсильніше «дісталося» iPhone XS і iPhone XS Max. Apple скоротила виплати по обміну цих моделей на $ 50. Тепер власники iPhone XS отримують знижку в розмірі $ 370 при обміні пристрою на новий, а користувачі iPhone XS Max – $ 450.

Виплати по обміну iPhone X скоротилися на $ 40 до $ 280. iPhone XR і iPhone 8 Plus стали оцінюватися компанією на $ 30 дешевше – в $ 270 і $ 220 відповідно. Інші моделі подешевшали в рамках програми trade-in на $ 20 або менше.

Apple почала оцінювати старі iPhone дешевше за програмою обміну

Як зазначили у виданні MacRumors, Apple знизила виплати за програмою trade-in напередодні виходу iPhone нового покоління. Презентація нових смартфонів Apple може відбутися приблизно через два місяці. Однак зазначимо, що раніше неодноразово проходили чутки про намір Apple перенести презентацію iPhone 12 на більш пізній термін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.