Дизайн головного конкурента iPhone 12 розсекречено

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний інсайдер, який завжди надає достовірну інформацію під ніком xleaks7 оприлюднив якісні зображення неанонсованих, майбутніх смартфонів Google Pixel 5 і Pixel 5 XL. Витік розсекретив остаточний дизайн прийдешніх смартфонів Google і вказав на їх ключові особливості. Передусім, стало відомо, що в смартфони повернеться сканер відбитків пальців.

Дизайн головного конкурента iPhone 12 розсекречено

Новинки від Google, зокрема Pixel 5 і 5 XL отримають ідентичний дизайн і відрізнятимуться між собою лише розмірами. Найпомітнішим нововведенням смартфонів став сканер відбитків пальців, який повернувся в лінійку після пропажі з моделей попереднього покоління.

Нагадаємо, що в Pixel 4 дактилоскопічний сенсор був замінений функцією сканування особи. Однак в Google порахували розроблену технологію менш зручною для використання. У зв’язку з цим в смартфони компанії повернувся сканер відбитків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові Google Pixel 5-го покоління обладнані потрійною основною камерою, розташованою на виступаючій з корпусу платформі. Фронтальна камера смартфонів вбудована в компактний отвір в кутку екрану.

Дизайн головного конкурента iPhone 12 розсекречено

Згідно з останніми даними, Google Pixel 5 буде оснащений 5,78-дюймовим дисплеєм, а Pixel 5 XL – 6,12-дюймовим. Відомо, що смартфони будуть відрізнятися процесорами. За продуктивність більш компактного і дешевого Pixel 5 відповідатиме чип Qualcomm Snapdragon 765, тоді як в основу Pixel 5 XL ляже система на флагманському чипі Snapdragon 865.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.