З’явилися перші рендерські фото смартфона Google Pixel 5

З'явилися перші рендерські фото смартфона Google Pixel 5
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майже кожного місяця в мережі з’являються витоки, щодо майбутньої новинки смартфона Google Pixel 5. На цей раз користувачам представили рендери майбутнього пристрою від світового бренду.

Нові рендери представляють Google Pixel 5 з усіх боків. Велику увагу залучає модуль основної камери, виконаний у формі квадрату.

Повідомляється, що рендери були зроблені на основі деяких витоків. Так, наприклад, остання інформація говорить про те, що смартфон Pixel 5 матиме розміри 114,6х70,4х8 мм. Товщина 8 мм не враховує виступ головної камери, з його урахуванням товщина смартфона складе 9,5 мм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мережеві аналітики припускають, що смартфон забезпечать подвійною основною камерою. Для фронтальної камери в дисплеї зроблять спеціальний отвір, розташований в лівому верхньому кутку.

З'явилися перші рендерські фото смартфона Google Pixel 5

Деякі відомості стверджують, що Google Pixel 5 буде володіти AMOLED-дисплеєм з діагоналлю 5,78 дюймів.

На жаль, інформації про Pixel 5 практично немає. А ці рендери створені на основі тих витоків, які зараз можна відшукати в глобальній мережі.

І поки компанія Google зберігає інтригу, нам лише залишається здогадуватися, як буде виглядати черговий смартфон з лінійки Pixel.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.