iPhone 12 Pro порівняли з Samsung Galaxy Note 20 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одним з найбільших в світі виробників мобільних пристроїв в світі є всесвітньо відома південнокорейська корпорація, а наступним її телефоном, випуск якого очікується вже в серпні 2020 року, повинен стати Samsung Galaxy Note 20 Ultra. 

Цьому мобільного пристрою приписують цілу масу різних особливостей, якими він зможе приємно порадувати всіх користувачів. Втім, як і слід було очікувати, новинка виявиться зовсім не єдиним телефоном преміум-класу в другій половині нинішнього року, тому що компанію йому складе ще щонайменше один апарат, а виявиться таким iPhone 12 Pro від Apple, оснащений за останнім словом техніки і технологій.

Нехай поки що ще жоден з цих телефонів ще й не представили офіційно, але зате вже зараз відомо про те, чим саме новинки зможуть приємно здивувати всіх тих, хто чекають їх анонса і запуску в продаж. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий інсайдер Азіз Гаус відтворив на основі витоків інформації зовнішній вигляд смартфонів Samsung Galaxy Note 20 Ultra і Apple iPhone 12 Pro, завдяки чому вже зараз усі охочі можуть поглянути на те, як саме виглядатимуть нові мобільні пристрої від двох відомих брендів, причому вони обидва опиняться прямими конкурентами один одного. 

На жаль, поки що точно невідомо, які саме технічні характеристики мають дані телефони, проте за частиною зовнішнього вигляду вони досить сильно відрізняються один від одного.

Камера топового телефону південнокорейської корпорації має випираючий фотомодуль, який сильно виступає з корпусу, тому смартфон гарантовано не буде рівно лежати на столі, якщо покласти його на такий без чохла. У випадку з iPhone 12 Pro камера на тильній частині також виступає з корпусу, але не так сильно. 

Якщо «айфон» нового покоління буде продаватися в золотистої забарвленням, то Samsung Galaxy Note 20 Ultra стане можливим купити в бронзовому кольорі, і саме тому вони відрізняються один від одного в даному плані. 

Офіційна презентація продукту «яблучної» корпорації відбудеться вже у вересні, тоді як топовий телефон компанії Samsung можуть уявити 5 серпня, а його продажу в такому випадку почнуться через кілька тижнів, тобто в другій половині місяця.

Само собою, що відмінностей між двома цими телефонами буде неймовірно багато, але найголовнішим серед усіх таких є операційна система, тому що на Galaxy Note 20 Ultra встановлений Android 10, а на iPhone 12 Pro – iOS 14.

В середньому, обидва нові телефони будуть коштувати близько $ 1100. Залишилося тільки дочекатися їх анонса і запуску в продаж, щоб порівняти обидва мобільних пристрої можна було вживу, а не на фотографіях, які зараз доступні всім бажаючим, будучи створеними зі збереженням реальних розмірів обох телефонів, оснащених за останнім словом техніки і технологій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.