iPhone 12 отримають високоякісні об’єктиви Largan

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, через поставки нових об’єктів терміни виходу iPhone 12 будуть зміщені на місяць.

Відомий аналітик Мінг-Чі Куо з Tianfeng International Securities прогнозує, що нові iPhone 12 оснастять основною камерою з використанням високоякісної оптики Largan Precision. У замітці для інвесторів він уточнив, що постачання об’єктивів китайська компанія почне вже в липні.

Largan Precision відстрочило початок виробництва в другій половині 2020 року на 4-6 тижнів у порівнянні з попередніми роками. Таким чином, найбільше продукції компанії партнери Apple отримають в період з вересня по листопад, в той час як раніше пікові поставки припадали на серпень-жовтень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча аналітик про це не пише, але в перенесенні термінів компанією, очевидно, винна пандемія коронавірусної інфекції. Ймовірно, це також підтверджує чутки про те, що Apple через епідеміологічні обстановки доведеться перенести щорічний вересневий запуск нових моделей iPhone жовтень.

Який саме об’єктив Largan Precision отримають нові iPhone 12, поки невідомо. Раніше Мінг-Чі Куо заявляв, що 6,7-дюймова флагманська модель отримає більші датчики зображення основної камери і ще ряд поліпшень.

Нагадаємо, що в цьому році Apple презентує чотири версії iPhone 12. Вдосконалені 6,7- і 6,1-дюймові версії оснастять трьохмодульнимі камерами, а більш бюджетні 5,4- і 6,1-дюймові – подвійними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.