Samsung готує смартфон з великим акумулятором на 6800 мАг

Ще в минулому році ми розповідали вам про кількох передбачуваних новинок від південнокорейського бренду. У їх числі був M41 – на той момент цей смартфон повинен був стати першим пристроєм з фірмовим датчиком від Samsung ISOCELL Bright GW1 на 64 Мп. Час минав, новин так і не з’являлося, а після Samsung просто вирішив скасувати цю модель. Але, схоже, є ще порох в порохівницях корейської компанії – в мережу просочилися цікаві нові подробиці про плани на даний апарат. Ну, принаймі, імовірно.

Справа в тому, що на різних форумах почали з’являтися повідомлення про передбачуваний акумулятор пристрою. Чутки вказують на те, що в пристрої може бути встановлений громіздкий акумулятор ємністю 6800 мАг. Це майже в два рази більше, ніж у його попередника.

У даних, що з’явилися на сайті китайського органу з сертифікації 3П згадка про акумулятор з номером моделі EB-BM415ABY. Крім вказівки ємності в 6800 мАг, в списку відображена підтримка зарядки 4,43 В. Це може означати, що компанія може додати в офіційний комплект поставки зарядний пристрій потужністю 15 Вт.

Вважається, що цей акумулятор належить Galaxy M41 через зазначений номер моделі. Аналітики вже згадали, що Galaxy M40, випущений рік тому, мав номер моделі SM-M405F. Нова версія M41 ще не отримала жодного сертифікату. 

Але батарея містить номер моделі M415, а це може означати, що наступник M40 має великі шанси все ж вийти на ринок. Це також підтверджується новим набором знімків від Safety Korea, на яких зображені батарея і сам сертифікат.

Проте, все ж це дуже ранні чутки і їх потрібно сприймати відповідно. А поки ми чекаємо більше інформації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.