Xiaomi додасть нові функції від Google Camera в рідний додаток камери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В цьому році Xiaomi порадувала своїх фанатів великим оновленням свого графічного інтерфейсу – тепер актуальна вже 12 версія MIUI. Оновлення, вперше за досить тривалий час, привнесло багато нововведень в дизайн і загальну працездатність прошивки. Але крім зовнішнього вигляду інтерфейсу, оновився і функціонал. Особливо зміни помітні в роботі і зовнішньому вигляді додатку камери: з’явилися нові жести, а оформлення стало більш лаконічним і «свіжим».

Не так давно в Мережі з’явилася інформація про те, що розробники MIUI не залишають роботу над прошивкою, і рідний додаток повинен поповниться корисним функціоналом, який аж надто нагадуватиме можливості софта від смартфонів лінійки Google Pixel.

Користувач під ніком Deiki в своєму Telegram розповів, що Xiaomi працює над функцією під назвою «AI Shutter» для програми MIUI Camera. Реалізація цієї функції буде аналогічна функції «Кращий знімок» (Top Shot) від Google на смартфонах Pixel.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рядок коду зі згадуванням цієї функції був помічений в додатку MIUI Camera, який можна зустріти в останніх випусках MIUI 12. Згідно з цією інформацією, додаток буде рекомендувати кращий знімок з серії знімків, зроблених при натисканні і утриманні кнопки спуску затвора.

На даний момент функція «AI Shutter» не працює ні на одному смартфоні Xiaomi. Якщо все піде за планом, то в найближчі дні компанія зробить її доступною для деяких пристроїв в своїх щотижневих збірках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.