Xiaomi випустила прошивку MIUI 12 для більш ніж 20 моделей смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi випустила прошивку MIUI 12 для більш ніж 20 моделей смартфонів, всі власники яких вже можуть її встановити. Важливо зауважити, що мова йде про стабільну фінальну версії ОС, причому призначена вона не для китайського регіону, а саме для міжнародного.

Операційна система в версії для міжнародного ринку має відразу кілька важливих переваг. У число таких входять підтримка російської мови, сумісність з усіма сервісами Google, а також, крім того, відсутність прив’язки до різних китайським сервісів, яка існує у версії прошивки для Китаю, тобто для внутрішнього ринку компанії. 

Компанія Xiaomi з середини червня 2020 року займається випуском прошивки MIUI 12 для різних своїх моделей мобільних пристроїв, а починаючи з сьогоднішнього дня, 3 липня, встановити її можна на цілу масу телефонів з різних цінових категорій, починаючи з вкрай дешевих і закінчуючи дуже дорогими, обходиться покупка яких в велику грошову суму.

Прошивка MIUI 12 може бути встановлена ​​прямо «по повітрю» без зайвих складнощів і труднощів, а потрібно для цього просто всього-на-всього відвідати додаток «Налаштування» і відкрити розділ «Оновлення». Усередині цього самого розділу знаходиться спеціальна функція, що дозволяє зробити установку операційної системи прямо «по повітрю», зробивши це без зайвих складнощів і труднощів. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перед установкою апдейта до нової ОС найкраще заздалегідь зробити резервну копію, щоб в разі чого з неї можна було відновитися, нехай майже напевно робити цього і не доведеться. Перед початком процесу установки нової ОС необхідно зарядити телефон щонайменше на 50%, тому що якщо цього не зробити, він може несподівано вимкнутися в процесі інсталяції.

Починаючи з вчорашнього дня, прошивка MIUI 12 доступні для установки на 26 моделей мобільних пристроїв, в число яких входять моделі Mi 9, Mi 9T, Mi 9T Pro, Redmi K20, Redmi K20 Pro, Mi 10 Pro, Mi 10 , Mi 10 Lite, Mi Note 10, Mi Note 10 Lite, Mi Note 3, Mi 8, Mi 8 Pro, Mi 9 SE, Mi 9 Lite, Mi 8 Lite, Mi Mix 3, Mi Mix 2S, Mi Mix 2, Mi Max 3, POCO F1, POCO X2, POCO F2 Pro, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9 Pro Max, Redmi Note 9, Redmi Note 9s, Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 8, Redmi Note 8T, Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro, Redmi Note 7S, Redmi Note 6 Pro, Redmi Note 5, Redmi Note 5 Pro, Redmi 8, Redmi 8A, Redmi 8A Dual, Redmi 7, Redmi 7A, Redmi 6 Pro, Redmi 6A, Redmi 6, Redmi Y3, Redmi Y2 і Redmi S2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.