Смартфон OnePlus Nord: фото, технічне оснащення, ціна та дата презентації

Останнім часом з’являється все більше чуток стосовно презентації нового бюджетного смартфону OnePlus Nord. Сьогодні в мережі було опубліковано promo-плакат цієї новинки, який розкрив концепцію дизайну, деякі технічні характеристики, дату анонсу та вартість пристрою. Офіційна презентація відбудеться 10 липня, але у продажі смартфон з’явиться не раніше 25 липня. Орієнтовна ціна новинки – $299.

OnePlus Nord дебютує з потрійною основною камерою. Датчики розташовані вертикально в лівому верхньому куті задньої панелі. Неподалік від об’єктивів знаходиться світлодіодний спалах. Раніше інсайдери повідомляли, що виробник може зробити ставку на квадрокамеру.

Однак головною особливістю нової моделі має стати саме дизайн лицьової панелі. Авторитетні джерела повідомляють про можливе використання подвійного модуля фронтальної камери. Датчики будуть знаходитися в невеличких отворах, які розташовані в лівому верхньому куті дисплея. Не виключено, що ми побачимо одразу декілька моделей з різним технічним оснащенням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.