Оновлений складаний смартфон Huawei може дебютувати вже в жовтні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетні джерела повідомляють, но новим флагманом Huawei стане модель Mate 40. Реліз заплановано на жовтень 2020 року. Однак нова інформація свідчить про те, що в преміальній лінійці також з’явиться складаний смартфон Mate X2. Його презентація пройде одночасно з Mate 40. Новинка отримає якісний екран з частотою оновлення 120 Гц. Нагадаємо, що цей показник у складаного смартфону першого покоління складав 90 Гц. Це перевірена інформація, оскільки її джерелом став пост в Twitter Роса Янга, який займає посаду генерального директора в компанії Display Supply Chain Consultants.

Перевіреної інформації про Huawei Mate X2 вкрай мало. Інсайдери повідомляють, що новий складаний смартфон отримає потужний центральний процесор – чіпсет Kirin 1000. Цікаво, що iPhone 12 Pro не отримає екран з частотою оновлення 120 Гц. Він буде програвати по специфікаціям дисплею флагманській лінійці Huawei.

Стосовно дизайну, Huawei Mate X2 отримає гнучкий екран. Цей пристрій стане гібридом смартфону та планшету. Орієнтовну ціну інсайдери поки не називають.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.