LG готує свою версію складаного смартфона: перші фото, специфікації, дата анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого року світ побачив перші складані смартфони Samsung, Huawei и Motorola. Однак інші виробники мобільних пристроїв також намагаються не відставати від конкурентів. Сьогодні з’явилася перевірена інформація про те, що компанія LG також готує дуже цікаву та неординарну новинку.  Складаний смартфон отримав кодову назву «Project . Незвичний форм-фактор пристрою компанія запатентувала ще минулого року.

Процес розробки вже стартував. Презентація першого складаного смартфона очікується на початку 2021 року. Дисплей буде розкладуватися з обох боків. Виробник планує використовувати гнучку OLED-матрицю. LG Electronics активно співпрацює з китайським виробником дисплеїв BOE для створення якісного та гнучкого OLED-дисплея.

Однак розробка смартфону «Project B» – далеко не єдиний проект південнокорейського бренду. Компанія LG готує до презентації ще декілька смартфонів. В другій половині 2020 року відбудеться презентація нового флагману. Наступного року виробник також випустить ще один загадковий смартфон з кодовою назвою «Веселка».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.