Чекаємо змін. Дизайн iPhone 12 як і раніше не затверджений

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple як і раніше не затвердила дизайн смартфонів з лінійки iPhone 12 . Як повідомили інсайдери видання Nikkei Asian Review, через те, що остаточний дизайн iPhone 12 ще не визначений, Apple може відкласти запуск масового виробництва нових смартфонів до початку жовтня.

Згідно зі звітом, Apple активно намагалася скоротити будь-які затримки у виробничому процесі для того, щоб випустити iPhone 12 вчасно. Однак ряд труднощів не вдається вирішити. Через це презентація та старт продажів нових iPhone можуть бути відкладені, як раніше прогнозували деякі джерела.

Більшість прогнозів сходиться в тому, що Apple випустить деякі смартфони з лінійки iPhone 12 раніше за інших. Найімовірніше, Apple запустить дешевші моделі iPhone 12  і  iPhone 12 Max першими. Флагманські iPhone 12 Pro і  iPhone 12 Pro Max зі 120-герцовими екранами і підтримкою 5G mmWave повинні надійти в продаж у другій половині осені.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сьогоднішній день відомо, що Apple готує до запуску чотири нових смартфона в оновленому дизайні. Всі нові iPhone повинні отримати перероблену форму корпусу в стилі останніх моделей iPad Pro з прямокутними бічними гранями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.