Інсайдери розповіли, яким буде новий смартфон Motorola з 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серія Moto G була заснована ще в 2013 році. Вона була утворена переважно з бюджетних моделей. Авторитетний інсайдер Evan Blass повідомляє, що перший смартфон Motorola з підтримкою 5G буде представлений саме в цій лінійці. Однак виробник не планує зупинятися лише на оновленні стандарту мобільної мережі. До процесу розробки залучені провідні дизайнери компанії, які мають створити принципово новий пристрій.

Evan Blass також повідомляє, що Moto G 5G отримає 48-мегапіксельний датчик камери. Фронталка буде складатися одразу з двох об’єктивів, однак їх розподільна здатність наразі невідома. На задній панелі знаходиться квадрокамера. Об’єктиви об’єднані в квадратному модулі. Дещо нижче знаходиться фірмовий логотип компанії. Сканер відбитків пальців перенесено на праву бокову сторону смартфона.

Інсайдери очікують, що більше достовірної інформації про цей смартфон з’явиться десь через 2 тижні, після завершення презентації центрального процесора Snapdragon 690. Усі моделі лінійки Moto G оснащені чіпсетами Qualcomm серії 600. Висока ймовірність, що 5G-смартфон також не стане виключенням з цього правила.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.