З’явилися нові подробиці про камеру iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий, інсайдер, який відомий своїми достовірними прогнозами Макс Вайнбах у відео на YouTube-каналі EverythingApplePro поділився новою інформацією щодо камери iPhone 12. Головною відмінністю від iPhone 11 стане об’єктив з сімома пластиковими лінзами – в попередніх моделях об’єктив складається з шести елементів.

З'явилися нові подробиці про камеру iPhone 12

Додаткові лінзи по-різному впливають на якість зображення – вони можуть допомогти збільшити різкість і знизити рівень спотворень на знімках. Як це в реальності відіб’ється на камері iPhone 12, ми дізнаємося на презентації. Схоже, що в цьому поколінні Apple не готова до масштабної зміни камери – її відкладуть до наступного року. За словами аналітика Мін Чі-Куо, компанія готує об’єктиви відразу з вісьмома лінзами.

З'явилися нові подробиці про камеру iPhone 12

Інше нововведення торкнеться запису відео. iPhone 12 навчаться записувати ролики в 4K при підвищеній частоті кадрів – 120 або 240 кадрів в секунду (FPS). Це дозволить знімати відео з уповільненням в чотири або вісім разів. Сучасні айфони з такою частотою кадрів вміють записувати відео тільки в роздільній здатності Full HD, а для 4K-роликів максимум доступно 60 FPS.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові режими зйомки підтримуються завдяки процесору Apple A14, який з’явиться у всіх чотирьох моделях iPhone 12. За словами інсайдера, масове виробництво чипів почнеться через тиждень. На новому процесорі розмістять 15 мільярдів транзисторів замість 8,5 мільярда у попереднього Apple A13. Цього домоглися за рахунок техпроцесу в 5 нанометрів – чим менший показник, тим більше транзисторів вміщається на платі. Минулорічний процесор побудований на 7-нанометровому техпроцесу.

Незважаючи на нововведення, Apple планує залишити ціну нових айфонів на колишньому рівні. Базовий iPhone 12 з екраном 5,4 дюйма коштуватиме навіть дешевше попередника iPhone 11 на $ 50 в Америці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.