Samsung розповіла про важливу перевагу OLED-екранів над IPS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Гонка роздільної здатності дисплеїв на мобільному ринку плавно переросла в змагання з нарощування частоти оновлення. В асортименті різних виробників вже з’явилися гаджети зі 120-герцовими панелями. Останнє, за заявою Samsung Display, зайве: компанія стверджує, що її OLED-рішення з частотою розгортки 90 Гц нічим не поступаються «розігнаним» IPS-конкурентам. В якості підтвердження представники вендора опублікували цікаву інфографіку.

Свою першу 90-герцового OLED-матрицю компанія представила в минулому році. Як стверджує виробник, вони спеціально оптимізовані для відтворення динамічного контенту. За даними регулятора SGS, що займається сертифікацією дисплеїв, швидкість відгуку панелей Samsung з частотою розгортки 90 і 120 Гц складає 14 і 11 мілісекунд відповідно.

Відомство також зазначило, що 90-герцового OLED-екрани південнокорейського бренду демонструють в п’ять разів більше плавну картинку в порівнянні з РК-матрицями, які мають аналогічні характеристики. При «змаганні» з 120-герцового РК-дисплеями перевагу OLED виявилося триразовою. Головною перевагою OLED-панелей регулятор назвав відсутність рідких кристалів, час реакції яких значно поступається органічним светодиодам. До того ж кольору картинки на «органіці» виглядає більш природно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.