Смартфон Realme C11 за $126 дебютує вже завтра

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

30 червня в Індонезії та Малайзії відбудеться презентація нового бюджетного смартфону Realme C11. Напередодні анонсу місцеві інсайдери розкрили вартість довгоочікуваної новинки, а також її технічні характеристики. Смартфон дебютує у двох конфігураціях пам’яті – 2 ГБ + 32 ГБ за $126, а також – 3 ГБ + 32 ГБ за $141. Потенційно Realme C11 зможе захопити бюджетний сегмент. Для цього є усі передумови. Новинка буде представлена у двох кольорах – Mint Green та Pepper Grey.

Realme C11 отримає 6,5-дюймовий дисплей з IPS-матрицею. 5-мегапіксельний модуль фронтальної камери знаходиться в невеличкому отворі, який врізаний в екран. Датчики основної камери розташовані в квадратному модулі. Це експеримент від дизайнерів китайського виробника. Розподільна здатність об’єктивів: 13 МП + 12 МП. Є також модуль світлодіодного спалаху.

В якості центрального процесора використовується чіпсет Helio G35 від компанії MediaTek. Смартфон працює під управлінням операційної системи Android 10 з фірмовою програмною оболонкою виробника. Довготривалу автономність буде забезпечувати акумуляторна батарея на 5000 мАг. Реалізована підтримка зарядки на 10 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.