Бюджетний смартфон Realme C11 оснастять інноваційним процесором MediaTek Helio G35

З таким процесором смартфон стане чимось на зразок міні-комп'ютера для ігор.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія Realme незабаром випустить чергову новинку. Цього разу смартфон отримає назву Realme C11 і буде вперше за історію фірми оснащений інноваційним процесором MediaTek Helio G35 SoC. Про це розповіли фахівці, подивившись опублікований компанією днями тизер пристрої.

Анонс смартфона відбудеться в Малайзії. Варто відзначити, що в тизері не вказано назву смартфона, але аналіз всіх фактів говорить про те, що мова в ньому майже з 100% вірогідністю йде саме про Realme C11. Цікаво, що процесор MediaTek Helio G35 SoC – це геймерський продукт з колосальною для звичайного смартфона потужністю. Це означає, що новинка буде підтримувати будь-які ігри, які сумісні зі смартфоном.

Відомо, що модель телефону буде заснована на когось з її попередників. Частина експертів вважає, що цим «предком» стане Realme C3. Якщо вони мають рацію, то в новому пристрої можна буде побачити подвійний або потрійний блок камер, акумулятор, який володіє великою ємністю, 3,5-мм роз’єм для навушників, Android 10 з фірмовим Realme UI і дисплей HD +.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також багато хто схиляється в бік того, що прототипом новинки став чіпсет MediaTek Helio P35. Якщо це припущення вірне, то користувачі можуть очікувати поліпшену ігрову підтримку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.