Назви всіх моделей iPhone 12 підтверджені оператором мобільного зв’язку

Майбутня лінійка iPhone 12 буде дешевшою, ніж очікувалось
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Задовго до презентації Apple iPhone 12 в мережі стали з’являтися технічні характеристики, передбачувана вартість майбутніх новинок і інша інсайдерська інформація. Свіжий витік цікава своїм джерелом – назви всіх чотирьох смартфонів прийдешньої лінійки з’явилися на сайті великого європейського оператора T-Mobile.

Мережеві інформатори назвали публікацію першим випадком, коли «імена» неанонсованих смартфонів Apple були офіційно підтверджені постачальником послуг зв’язку. Згідно з даними, засвітився на сайті T-Mobile, гаджети будуть представлений iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max. Усі вони були переписані в розділі пошуку аксесуарів для смартфонів. При переході по кожному пункту меню, що випадає користувачам пропонується кілька захисних чохлів.

Представлений перелік відповідає більш раннім витокам. З чуток, в нову серію увійдуть апарати з діагоналлю екрана від 5,4 до 6,7-дюйма. Крім того, очікується анонс 4G-моделей iPhone з IPS-дисплеєм, в той час як всі інші представники серії отримають AMOLED-матриці. Pro-версіями також приписують частоту оновлення екрану в 120 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація iPhone 12 очікується восени поточного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.