Xiaomi готує новий смартфон з 5G, потужним процесором та акумулятором на 4500 мАг

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наразі ключові підрозділи компанії Xiaomi сконцентровані на підготовці до презентації нового смартфону – Redmi K40. Сьогодні вранці авторитетний китайський інсайдер повідомив, що ця новинка отримає потужний центральний процесор Dimensity 1000+ від компанії MediaTek. Згідно з актуальною інформацією – це специфікації базової моделі, тобто Pro-версія може бути оснащена іншим чіпсетом.

Redmi K40 буде підтримувати 5G. Інсайдер також наголошує на тому, що смартфон дебютує з якісним екраном. Частота оновлення зображення – 120 Гц. Дисплей характеризується відмінною деталізацією. Компанія Xiaomi планує зберегти концепцію дизайну цієї лінійки. Це означає, що буде використовуватися механізм висувної фронтальної камери.

Довготривалу автономність забезпечує акумуляторна батарея на 4500 мАг. В базову комплектацію Redmi K40 входить зарядний пристрій на 33 Вт. Презентація нового смартфону запланована на липень. Тому вже найближчим часом компанія Xiaomi почне публікувати тизери з більш конкретною інформацією стосовно апаратного оснащення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.