Підраховано, скільки додатків і файлів може вмістити найдешевший iPhone 2020 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Автори видання PhoneArena підрахували, скільки додатків і файлів може вмістити найдешевший iPhone 2020 року на даний момент – iPhone SE (2020) з 64 ГБ пам’яті.

В Україні продають таку версію за 15 000 гривень. Багато хто може шукати відповіді на запитання: а чи не занадто мало 64 ГБ?

Треба розуміти, що купуючи iPhone (та й будь-який інший смартфон), користувач отримує вільним не весь обсяг заявленої пам’яті. Якийсь місце займають операційна система, встановлені додатки та інші дані.

В iPhone SE тільки операційка займає близько 11 ГБ. Коли людина набуває найдешевшу версію цієї моделі, він купує, по суті, 49,6 ГБ вільного обсягу пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується додатків, то десять – YouTube, TikTok, Facebook Messenger, Facebook, Gmail, WhatsApp, Zoom, Snapchat, Netflix і Google Chrome – разом займуть вже 1,4 ГБ (набір українського користувача може дещо відрізнятися, але плюс-мінус вийде то ж саме).

Якщо говорити про ігри, то вони, звичайно, займають більше місця, ніж звичайні програми. Наприклад, Call of Duty: Mobile буде потрібно вже 2,64 ГБ, PUBG Mobile – 2,43 ГБ. Але і в такому випадку, iPhone SE підійде для любителя «позависать» в кілька ігор.

Якщо записувати на смартфон відео, то його пам’яті вистачить на запис довжиною 6 годині 25 хвилин на дефолтних настройках. Фотографій можна зробити 14 900 штук. На iPhone SE також можна спокійно зберегти як мінімум 6900 пісень.

У підсумку автори матеріалу дійшли висновку, що більшість людей iPhone SE (2020) з 64 ГБ пам’яті цілком влаштує.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.